24 Haziran 2016 Cuma

Kiralık Kamyonet

Firmamız İstanbul ve Türkiye'nin genelinde şoförlü veya şoförsüz kamyonet araçları kiralamak isteyenlere günlük, aylık ve senelik olarak kiralık kamyon arayanlara pratik çözümler sunmak amacı ile kurulmuştur. Bu çözümlerde birçok avantajları beraberinde getirmiştir. İstanbul ve Türkiye'de devamlı olarak nakliyat işleri bulunan şirketler dışarıdan istiklal olan türlü türlü nakliyat firmaları ile çalışmaktadırlar. 

Bu nedenle hem zaman kaybı yaşayabiliyoruz hem de fiyat konusunda yüksek ücretler ödememize neden olacaktır. Kiralık kamyonet http://www.nakliyatchi.com/kiralik-kamyonet/ firması olarak, sizleri gereksiz para harcamadan ve zaman kaybı yaşamamanız için sizlere en anlamlı hizmeti sunmaktadır. Firmamızda 1,5 tonluk araçlardan 15 tona kadar çıkabilen uygun araçlarımız bulunmaktadır. 

Sadece İstanbul içi olarak 2 Metre ve 7 Metre olarak değişebilen araçlarımız İstanbul İlçeler arası 15 Metre ve 30 Metre olarak yük nakliyesi yapabilen Aynı zamanda firmamızın K1 Yetki belgesi de bulunarak sizlere o şekilde hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder